Mikä on Nudient?

Nudient luotiin antamaan sinulle markkinoiden ohuimman kuoren tinkimättä suojasta tai laadusta. Olemme kehittäneet kuoren, joka suojaa puhelintasi näyttäen silti kauniilta. Mikään ei sovi puhelimen ympärille yhtä hyvin kuin Nudient ja tämä kuori on myös todella mukava kädessä. Kameran suojaksi on kehitetty millimetrin korkuinen suojaava reuna.

Miten kauan toimitus kestää?

Toimitamme tilauksen välittömästi ja se saapuu 2-5 arkipäivän kuluessa, riippuen toimitusvaihtoehdosta. Pakkaus toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Mitä toimitus maksaa?

1,9 EUR toimitusmaksu koko Euroopassa. Toimitamme tuotteen suoraan postilaatikkoosi.

Voinko seurata tilaustani?

Jos tilaus ei saavu 10 arkipäivän kuluessa, ota yhteys tukeemme sähköpostitse support@nudient.zendesk.com ja selvitämme asian. Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostin. Toimitamme suurimman osan tilauksistamme kirjeinä, eli tilausta ei voi seurata ja pakkaus toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Tilaukseni ei ole saapunut 10 päivässä

Tilauksemme toimitetaan suoraan postilaatikkoosi, joten 1) Aloita varmistamalla, että osoite on sama kuin tilaukseen antamasi osoite. 2) Löytyykö nimesi postilaatikosta ja oletko rekisteröity kyseiseen osoitteeseen (saattaa päteä joissain maissa)? Jos et, osoitteeseen tulee liittää C/O, tai postipalvelu ei löydä postilaatikkoasi ja emme voi toimittaa pakettiasi. Lue lisää paikallisen postipalvelun sivuilta.

Mitä toimituksentarjoajia Nudient käyttää?

Käytämme PostNordia Pohjoismaissa ja kaikkia paikallisia toimituksentarjoajia Pohjoismaiden ulkopuolella.

Kuinka paljon kuori suojaa?

Ruotsissa käytämme sanaa "Lagom". Sitä ei ole helppo määritellä mutta se ei suojaa liian paljon tai liian vähän, vaan sopivasti. Nudient on sopiva. Tarpeeksi paksu suojatakseen mutta tarpeeksi ohut ollakseen kätevä. Se suojaa naarmuilta, lialta, pieniltä osumilta ja vedeltä. Määrittelisimme sen täydelliseksi ja juuri sitä Nudient on!

Mistä kuori on tehty?

Kuori on tehty polypropeenimuovista ja siinä on mattapinta, joka antaa hieman paremman otteen.

Miten palautan tuotteen?

Otamme mielellämme vastaan palautuksia alkuperäispakkauksessa (avatut pakkaukset ovat ok), kunhan se tapahtuu 30 päivän sisällä tilauksesta. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan käytettyjä näytönsuojia palautuksena. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteys asiakaspalveluumme support@nudient.zendesk.com.

 

Tilauksen peruuttaminen tai muuttaminen

Jos tilausta haluaa muuttaa tai sen haluaa peruuttaa, on otettava yhteys asiakaspalveluumme niin nopeasti kuin mahdollista. Jos tilaus on jo lähetetty, tilausta ei valitettavasti voi peruuttaa tai muuttaa. Tilaus toimitetaan yleensä 1-2 tuntia tilauksen tekemisestä.

Mitä maksumenetelmiä Nudient tarjoaa?

Nudientin maksumenetelmiä ovat VISA, Mastercard ja AMEX, sekä Klarna ja Paypal. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kaikki suosituimmat maksumenetelmät.

Miten arvostelen tuotteenne?

Saat sähköpostin 14 päivän jälkeen, jonka avulla voi antaa arvion ja kommentoida tuotetta.

Yhteystiedot lehdistökyselyjä varten?

Ota yhteyttä info@nudient.com

Voiko toimistollanne tulla käymään?

Se olisi mukavaa mutta meidän on pakko sanoa ei. Annamme mielellämme vinkkejä muista mukavista vierailupaikoista.