Mikä on Nudient?

Nudient perustettiin intohimosta tarjoamaan trendikkäille ihmisille markkinoiden tyylikkäimpiä ja ohuimpia puhelimien suojakuoria tinkimättä niiden kestävyydestä tai laadusta. Kehitimme kuoren, joka ei pelkästään suojaa puhelintasi, vaan näyttää myös tyylikkäältä. Lisäksi puhelimesi kameraa suojaa erikseen millimetrin korkuinen suojareunus. Uskallamme luvata, että mikään muu suojakuori ei tunnu kädessä yhtä mukavalta, näytä yhtä hyvältä ja istu puhelimen ympärille yhtä hyvin kuin Nudient. 

Miten kauan toimitus kestää?

Lähetämme tilauksen alle vuorokauden sisällä tilauksesta ja se toimitetaan 2-5 arkipäivän kuluessa, riippuen valitusta toimitusvaihtoehdosta. Pakkaus toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Mitä toimitus maksaa?

1,9 EUR toimitusmaksu koko Euroopassa. Toimitamme tuotteen suoraan kotiovellesi.

Voinko seurata tilaustani?

Jos jostain syystä tilaus ei saavu 10 arkipäivän kuluessa, ota yhteys asiakastukeemme sähköpostitse support@nudient.zendesk.com, niin selvitämme ja korjaamme asian. Saat sähköpostin, kun tilaus on lähtenyt Nudientilta. Toimitamme suurimman osan tilauksistamme kirjeinä, eli tilausta ei voi seurata ja pakkaus toimitetaan suoraan postiluukkuusi.

Tilaukseni ei ole saapunut 10 päivässä

Tilauksemme toimitetaan suoraan postiluukkuusi, joten 1) Aloita varmistamalla, että toimitusosoite on sama kuin tilaukseen antamasi osoite. 2) Löytyykö nimesi postilaatikosta ja oletko kirjoilla kyseisessä osoitteessa (saattaa päteä joissain maissa)? Jos et ole, niin osoitteeseen tulee liittää C/O, tai postipalvelu ei välttämättä löydä postiluukkuasi ja emme voi toimittaa pakettiasi. Lue lisää paikallisen postipalvelun sivuilta.

Mitä postipalvelua Nudient käyttää?

Käytämme PostNordia Pohjoismaissa ja kaikkia paikallisia postipalveluita Pohjoismaiden ulkopuolella.

Miten hyvin kuori suojaa?

Ruotsissa käytämme sanaa "Lagom". Sitä ei ole aivan helppo määritellä, mutta se ei suojaa liian paljon eikä liian vähän, vaan juuri sopivasti. Kuori on tarpeeksi paksu suojatakseen puhelintasi, mutta tarpeeksi ohut ollakseen kätevä käteen. Suojakuoremme suojavat naarmuilta, lialta, pieniltä osumilta ja vedeltä. Määrittelisimme sen täydelliseksi ja juuri sitä Nudient on!

Mistä kuori on tehty?

Kuori on valmistettu polypropeenimuovista ja siinä on tyylikäs mattapinta, joka antaa hieman paremman otteen.

Miten palautan tuotteen?

Otamme mielellämme vastaan palautuksia alkuperäispakkauksessa (avatut pakkaukset ovat ok), kunhan se tapahtuu 30 päivän sisällä tilauksesta. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan käytettyjä näytönsuojia palautuksena. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteys asiakaspalveluumme support@nudient.zendesk.com.

 

Tilauksen peruuttaminen tai muuttaminen

Jos tilausta haluaa muuttaa tai sen haluaa peruuttaa, on otettava yhteys asiakaspalveluumme niin nopeasti kuin mahdollista. Jos tilaus on jo lähetetty, tilausta ei valitettavasti voi peruuttaa tai muuttaa. Tilaus lähetetään yleensä jopa kahden tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.

Mitä maksutapoja Nudient tarjoaa?

Nudientin maksutapoja ovat VISA, Mastercard ja AMEX, sekä Klarna ja Paypal. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kaikki suosituimmat maksutavat.

Miten arvostelen tuotteenne?

Lähetämme sähköpostin 14 päivän sisällä tilauksestasi, mihin vastaamalla voit antaa arvion ja kommentoida tuotetta.

Yhteystiedot lehdistön yhteydenottoja varten?

Ota yhteyttä info@nudient.com, niin palaamme asiaan pian.

Voiko toimistollanne tulla käymään?

Se olisi mukavaa, mutta meidän on pakko sanoa ei. Sen sijaan annamme oikein mielellämme vinkkejä muista hauskoista vierailupaikoista.