Ohut Versio 3 -suojakuori

Täydellinen suojakuori

Viimeisin luomuksemme yhteistyössä palkitun suunnittelijan Jesper Ståhlin kanssa.

Tavoitteemme valmistaa maailman tarkin ohut puhelimen suojakuori on muuttunut vieläkin paremmaksi palkitun suunnittelijan kanssa tekemämme yhteistyön ja asiakkailtamme saamamme palautteen myötä. Voimme todeta, että tämä on intohimoisen työn ja pienintä yksityiskohtaa myöten hyvän muotoilun lopputulos. 

Nudient-magneetit Nudient Wallet -lompakkokoteloa varten

Integroitujen, automaattisesti säätyvien magneettien avulla Nudientin tunnusomaisten magneettisten tuotteiden irrottaminen ja kiinnittäminen uudelleen suojakuoreen käy vaivattomasti.

Ohut, tarkka tunne

V3-suojakotelomme sopii saumattomasti puhelimeesi. Näppäinten aukot ovat todella tarkat ja suojakuori on suunniteltu tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten, minkä ansiosta tuntuu kuin puhelimessa ei olisi suojakuorta ollenkaan. 

Pehmeä otepinta

Kuori on pinnoitettu kolmella kumimaisella materiaalikerroksella, jotka parantavat pitoa. Miellyttävän tuntuinen pidellä, mutta samalla helppo sujauttaa taskuun.

Vahva rakenne

Uudessa suojakuoressamme on vahvempi rakenne, joka suojaa puhelimen jokaista neljää kulmaa ja kameraa

Jesper Ståhlin suunnittelema

Jesperin designia luonnehtivat erottuva ja selkeä tarina sekä käyttäjäkokemukseen keskittyminen. Puhdaslinjainen skandinaavinen yksinkertaisuus yhdistyy usein persoonalliseen twistiin ja erittäin laadukkaaseen toteutukseen.