Me Olemme Nudient

Nudient perustettiin intohimosta tarjoamaan trendikkäille ihmisille markkinoiden tyylikkäimpiä ja ohuimpia puhelimien suojakuoria tinkimättä niiden kestävyydestä tai laadusta. Uskallamme luvata, että mikään muu suojakuori ei tunnu kädessä yhtä mukavalta, näytä yhtä hyvältä ja istu puhelimen ympärille yhtä hyvin kuin Nudient. 

Nudientin perustivat kolme kaverusta, jotka kaikki ovat omistaneet iPhonen koko ikänsä vuoden 2007 ensimmäisen iPhonen lanseerauksesta alkaen. Voimme siksi sanoa hyvällä omatunnolla, että  me todella tunnemme iPhonen läpikotaisin.

Tarve luoda entistä kestävämpi, tyylikäs ja käytännöllinen suojakuori syntyi siitä, koska olimme itse kokeilleet lähes kaikkia markkinoiden erilaisia suojakuoria, mutta kaikista niistä puuttui jotain. Siksi voimmekin nyt itsevarmoina sanoa, että julkaistuamme Nudientin emme voisi koskaan edes harkita muiden suojakuorien kuin Nudientin käyttämistä. Pohjaamme väitteemme siihen, että puhelinta ei kuulu piilottaa paksun ja ruman kuoren taakse.

Jos ja toivottavasti kun valitset Nudientin seuraavaksi suojakuoreksesi, niin tulet varmasti rakastamaan Nudientia yhtä paljon kuin me!

Happy three friends ABC/O Pontus Krusing, Brunnsgatan 4, 11138 STOCKHOLM559220-8796